למה החלטת ללכת על זה?
"אצלי כבר מגיל 35 בערך השיער הפך ונעשה דליל והיה חשוב לי להיראות עדיין בן 35. הקרחת נתנה לי הרגשה לא טובה. אני פשוט מסתיר את הגיל האמיתי שלי עם שיער".
אבל הסביבה לא רואה שזו פאה?
"כשנכנסתי לזה, הסביבה שלי, המכרים שלי, בני האדם שאיתי ולידי ואלה שמכירים אותי לא ידעו שאני בעניין בכלל. הצלחתי לבלבל אותם שבעצם זה שלי והם לא קלטו את הבלבול. חשבו שזו תוספת שיער".
גולן ונחושתן משווים את תופעת הפאה לניתוחים קוסמטיים. "כמו שנשים רבות עושות סיליקון וצובעות את שיערן כי זה משפר את מצב רוחן, כך פאה לגבר, זה קישוט, זה עושה לך מצב רוח", אומר נחושתן.
וגולן מוסיף: "גברים היום גם עושים בוטוקס, גם עושים הסרת שיער, דברים שלא היו מקובלים אצל גברים. אז למה לאישה כן מותר ולגבר אסור? אותה הרגשה שיש לאישה זו אותה הרגשה שיש לגבר".
איך מתאימים ללקוח פאה?
"אנחנו לוקחים מידות, יש קטלוג צבעים ואנחנו בוחרים עם הלקוח איזה צבע הוא אוהב, למה הוא מתחבר, ואז מניחים לו על הראש את הפאה. הפאה מיובאת מאיטליה, ועשויה מסיליקון מאוד מיוחד, מאוד דק, שנדבק לראש בוואקום. הלקוח בכלל לא מרגיש שיש לו יחידה על הראש. אחרי זה אנחנו עוברים לתספורת של הפאה כדי שזה ייראה טבעי".
אתה בעצמך קירח והולך בלי פאה. הסנדלר שהולך יחף?
"נכון, הרבה שואלים אותי אם זה כל כך טוב וכל כך יפה למה אתה לא שם פאה? הלוואי וזה היה מתאים לי. ניסיתי לשים פאה וזה לא מתאים לי והיום אני אוהב את הקרחת שלי".
נחושתן מסביר שהוא לא מוריד את הפאה אף פעם. רק כשהוא בא לטיפולי תחזוקה. "אני לא מוריד אותה גם לא בסאונה, בג'קוזי, בצלילה, בחופשה באילת. אני מתקלח, חופף, הכל איתה. לא נראה לי שאני אוריד את זה מתישהו".
מיקי גולן הוא ספר פאות לגברים. הוא מתאים אותן באופן אישי ללקוחותיו וחושב שזה אחד הטרנדים הכי האופנתיים שיש. "שמשון הגיבור כבר ידע, השיער של גבר זו הגבריות שלו", הוא מסביר ומספר על קהל לקוחותיו, השינוי בסטיגמות וגם למה הוא עצמו קירח